Advertising trainingen

Wil je aan de slag met succesvol adverteren met Google ads of op social media kanalen als Facebook, Instagram of LinkedIn? Of wil je leren hoe je de resultaten van je online campagnes verbetert? Volg dan een opleiding bij Beeckestijn Business School!

Advertising trainingen 

"Na één dag training naar huis gegaan met praktische handvatten die ik meteen kan toepassen in mijn werk. Tevens vol ideeën en nieuwe inspiratie! Ik heb het gevoel dat ik weer ben gegroeid in mijn vak en dat voelt goed."
Danielle Stout
Alumnus training Facebook & Instagram Advertising

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

 

Sterren vrijstaand opl score

Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5
 

Gratis kennis & inspiratie

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Blije deelnemers tijdens een van onze clinics

Persoonlijk opleidingsadvies

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Je wil dat je opleiding perfect aansluit bij jouw wensen, kennisbehoefte en persoonlijke situatie. Wij helpen je graag, op de manier die jij het prettigst vindt. 

"Een praktische training die door samenwerking inzichten geeft in het optimaliseren van je LinkedIn doelgroepselectie en keuzes voor bepaalde LinkedIn advertentietypen. Een echte aanrader!"
Ghislaine van Berkom
Alumnus training LinkedIn Advertising
Lees hieronder verder