Clinic

Accountability van communicatie: Meten is weten! Toch?

Datum en locatie:
Online

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Accountability van communicatie: Meten is weten! Toch?" door Cathelijne Janssen

Doen we de goede dingen en doen we ze goed? Dat is de kern van accountable werken. Je wil als adviseur zoveel mogelijk impact hebben met communicatie, maar hoe doe je dat en hoe laat je dat zien?

Wat komt er aan bod

In deze clinic vertelt Cathelijne Janssen alles over accountable werken in communicatie en hoe je verantwoordelijkheid neemt en verantwoording aflegt als communicatieadviseur.

  • Accountability van communicatie, waar heeft iedereen het over?
  • De accountabilitycyclus voor communicatie
  • Van de ‘waarom-vraag’ naar ‘de komma zodat-vraag’
  • Effectiviteit op inhoud, proces én relatie
  • De rol van onderzoek

Je krijgt daarbij tips die je meteen in de praktijk kunt toepassen!

Over de spreker

Cathelijne Janssen is organisatieadviseur, trainer en auteur op het gebied van accountability van communicatie. In de afgelopen 20 jaar heeft zij met Cateau Communicatie een groot aantal organisaties in overheid en bedrijfsleven getraind en begeleid bij het accountable werken in de praktijk. Voor Beeckestijn Business School geeft Cathelijne het college ‘accountability & Metrics’ in de postmaster Online Communicatie Strategie en Leiderschap en Strategisch Communicatie Management

Cathelijne Janssen

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De sessie vindt plaats op woensdag 20 maart en duurt van 14:00 tot 15:30 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.