Clinic: Age of Relevance: consumententrends & technologische verandering

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

We nodigen je graag uit voor de clinic ‘Age of Relevance: consumententrends & technologische verandering' door Tom de Ruyck op vrijdag 8 februari 2019 van 13:00 – 15:00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Iedereen heeft de mond vol van hoe technologie de klantenervaring radicaal aan het veranderen is. We leven in een tsunami van technologische verandering. In een wereld waar het tempo van vooruitgang zo adembenemend snel is geworden, worstelen bedrijven over de hele wereld om bij te blijven. Want hoewel technische innovaties vanuit alle richtingen op ons  af komen worden beslissingen nog steeds op een meer lineaire manier genomen. Hoe ga je als organisatie om met al die technologische veranderingen die van invloed zijn op alles, van traditionele bedrijfsmodellen tot merkidentiteit?

Creativiteit, innovatie, klantgerichtheid & snelheid

In deze interactieve clinic zal Tom aan de hand van aansprekende voorbeelden en cases laten zien dat niet degene met de beste technologie in dit tijdperk wint, maar degene die het best inspeelt op snel veranderende behoeften van de klant. Belangrijke pijlers hierbij zijn creativiteit, innovatie, klantgerichtheid en snelheid. Het geheim, zo lijkt het, is om de behoeften van de consument te identificeren en hierop te anticiperen en een gepersonaliseerd en relevant product of dienst te leveren die technologie gebruikt om het leven zowel eenvoudig te maken als de samenleving te verbeteren. 

Over Tom de Ruyck

Tom de Ruyck is een expert in het begrijpen van en samenwerken met consumenten en het creeren van een customer-centric organisatie. Hij is Managing Partner bij InSites Consulting, dat organisaties helpt meer te verbinden met consumenten en hen te laten innoveren met de creatieve kracht en de snelheid van een start-up. Tom is verantwoordelijke voor innovatie en het adviseren van grote merken  zoals IKEA en Heineken en helpt organisaties zich voor te bereiden op een toekomst vol technologische veranderingen en maatschappelijke uitdagingen. Tom is aan Beeckestijn verbonden als docent bij de opleiding Customer Insight & Marketing intelligence.

Meld je gratis aan

Kom op vrijdag 8 februari 2019 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12:40 uur. Deelname is gratis.