Clinic: Agile in Marketing, omdat marketing altijd beter kan!

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic Agile in Marketing door Willemijn Schneyder en Paul Ligtenberg op vrijdagochtend 27 mei 2016 van 09.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Digitalisering...De tijd van uitgebreide marketingplannen, eindeloze afstemrondes, polderen is voorbij. De klant pikt dit niet meer, wil hier niet op wachten en wil hier niet voor betalen. De klant is veranderd. In deze digitale wereld zien we ook dat de voorkeuren en behoeften van de klant continu veranderen. De winnende proposities van vandaag zijn morgen al weer oud nieuws.  Om in deze wereld te overleven moet marketing sneller, beter en meer gaan leveren. In de ICT wereld doet men dit met de agile principes. Het software agile is niet geschikt voor de dynamiek van strategische en operationele marketing, daarom is Agile in Marketing ontwikkeld. Tijdens de clinic ‘Agile in Marketing’ krijgt de commerçant van nu een adaptieve marketing werkwijze aangeboden.

In de clinic ‘Agile in Marketing’ maakt u kennis met de kernprincipes van Agile in Marketing. Wat gebeurde er in Utah? Waarom is Agile in Marketing meer dan scrummen alleen? U krijgt een introductie in de diverse Agile Marketing frameworks. Inzicht in hoe agile versnelling en verbetering brengt in de dagelijkse digitale marketingoperatie, maar ook in de vorming van nieuwe concepten of strategie. Onderwerpen die verder aan bod komen:

  • Agile creatie | reclame- of marketingbureaus zijn overbodig!
  • Agile operatie | naar een kantoorloze toekomst!
  • Agile transitie | vanaf morgen scrummen we allemaal!

En natuurlijk inspireren we u met vernieuwende cases zoals ING, BOL, Knab, Kraft e.d.

Voor wie?

Deze clinic is speciaal ontwikkeld voor commerciële mensen die maximaal willen blijven presteren in de snel veranderende wereld. U bent werkzaam als marketing-, sales-,  innovatie-, product-, propositie- of e-commercemanager, business developers, team- en projectleiders. In deze clinic maakt u kennis met een nieuwe manier van werken die strategisch denken en operationeel doen beter, sneller en leuker maakt.

Door wie?

Willemijn Schneyder en Paul Ligtenberg zijn de founders van NUMBER8. Een agile growth agency in Haarlem. Ze hebben beiden een achtergrond in (digital) marketing, e-commerce en communicatie. Hier hebben ze vervolgens een gezonde dosis kennis en ervaring op het gebied van agile werkmethodieken, digitale transities en technische implementaties aan toegevoegd. Dit komt samen in deze clinic en de Masterclasses Agile in Marketing.

Willemijn is tevens aan Beeckestijn Business School verbonden als docent bij verschillende opleidingen over customer experience & multichannel management, digital marketing strategie & leiderschap en nu ook bij het Executive Programma Agile Business Management.

Paul is aan Beeckestijn Business School verbonden als docent binnen het Executive Programma Agile Business Management.

Waar loopt u mee weg?

  • De 7 Agile in Marketing principes
  • Een overzicht van relevante Agile frameworks
  • Alles over het doen van een scrum
  • Inspirerende cases van vernieuwende marketeers
  • Tips en trick voor de introductie van Agile in uw eigen organisatie

Kom op vrijdag 27 mei 2016 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 uur tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.