Clinic: Agile managen

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Vergroot de wendbaarheid van uw organisatie en focus op continue verbetering

Graag nodigen wij u uit voor de clinic ‘Agile managen’ door Mike Hoogveld op vrijdagochtend 16 september 2016 van 09.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hen aan agility: veranderingen opmerken en daarop snel en adequaat reageren.

Wat kunt u leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties? Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden gaat deze clinic in op hoe u uw eigen organisatie agile maakt en te focussen op continue verbetering. U krijgt een concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

Door wie?

Drs. Mike Hoogveld RM is auteur van het onlangs verschenen boek Agile Managen. Mike Hoogveld is partner bij Holland Consulting Group. Als adviseur richt hij zich op advisering in marketing en sales strategie, omnichannel operaties en agile prestatie verbetering. Daarnaast verricht hij wetenschappelijk onderzoek naar de toepassing van agile binnen omnichannel operaties. Hij is een veelgevraagd spreker en doceert aan diverse universiteiten en business schools in binnen- en buitenland.

Mike Hoogveld publiceerde diverse artikelen in vaktijdschriften. Ook is hij auteur van de bestsellers 'Cross Channel Excellence', ‘Dokter, ik heb last van klanten’ en ‘Agile Managen’ met nominaties voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar. Hoogveld is als bedrijfskundige en econoom afgestudeerd aan Nyenrode en de Vrije Universiteit Amsterdam en is beëdigd register marketeer. Hij verzorgt bijdragen voor al onze postdoctorale opleidingen.

Uw host deze ochtend is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Waar loopt u mee weg?

Tijdens deze clinic bij Beeckestijn Business School zult u ontdekken wat agile marketing inhoudt en leert u wat de relevantie hiervan is voor uw organisatie. Vervolgens maakt u kennis met de processen en bijbehorende hulpmiddelen waarmee u agile marketing binnen uw organisatie succesvol kunt implementeren.

Aanmelden

Kom op vrijdag 16 september 2016 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 uur tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.