Clinic: Agile managen

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Vergroot de wendbaarheid van jouw organisatie en focus op continue verbetering

Graag nodigen wij je uit voor de clinic ‘Agile managen’ door Mike Hoogveld op vrijdagmiddag 12 mei 2017 van 13.00 - 15.00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hen aan agility: veranderingen opmerken en daarop snel en adequaat reageren.

Wat kan je leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties? Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden gaat deze clinic in op hoe je je eigen organisatie agile maakt en te focussen op continue verbetering. Je krijgt een concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

Door wie?

Drs. Mike Hoogveld RM is auteur van het boek Agile Managen. Mike Hoogveld is partner bij Holland Consulting Group. Als adviseur richt hij zich op advisering in marketing en sales strategie, omnichannel operaties en agile prestatie verbetering. Daarnaast verricht hij wetenschappelijk onderzoek naar de toepassing van agile binnen omnichannel operaties. Hij is een veelgevraagd spreker en doceert aan diverse universiteiten en business schools in binnen- en buitenland.

Mike Hoogveld publiceerde diverse artikelen in vaktijdschriften. Ook is hij auteur van de bestsellers 'Cross Channel Excellence', ‘Dokter, ik heb last van klanten’ en ‘Agile Managen’ met nominaties voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar. Hoogveld is als bedrijfskundige en econoom afgestudeerd aan Nyenrode en de Vrije Universiteit Amsterdam en is beëdigd register marketeer. Hij verzorgt bijdragen voor al onze postdoctorale opleidingen.

De host deze middag is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Waar loop je mee weg?

Tijdens deze clinic bij Beeckestijn Business School zal je ontdekken wat agile marketing inhoudt en leer je wat de relevantie hiervan is voor jouw organisatie. Vervolgens maak je kennis met de processen en bijbehorende hulpmiddelen waarmee je agile marketing binnen jouw organisatie succesvol kunt implementeren.

Aanmelden

Kom op vrijdag 12 mei 2017 naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.