Clinic: Agile Marketing

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de clinic van Marc Nieman 'Agile Marketing' op vrijdagmiddag 24 november van 13.00 - 15.00 uur bij Beeckestijn Business School. 

Handleiding naar de klantgerichte organisatie

Agile marketing, oude wijn in nieuwe zakken of handleiding voor de transformatie naar een echt klantgerichte organisatie / cultuur?

We weten allemaal dat een ‘gezonde obsessie’ met de klant en het beantwoorden van z’n behoeften absolute voorwaardes zijn om als professionele organisatie succesvol te zijn en te blijven in een wereld die continu verandert. Makkelijker? Nee… Mogelijk? Ja, en al helemaal na deze handleiding van Marc Nieman!

In deze interactieve clinic zal Marc Nieman, Agile coach bij Wemanity, duiden waarom naar zijn mening een Agile mindset en werkwijze de relevante handvatten biedt om de verschuiving van interne focus naar een klantgerichte cultuur concreet vorm te geven.

Onderwerpen die tijdens de clinic aan bod komen zijn:

  • Hoe silo’s en hierarchie te doorbreken d.m.v. multi disciplinaire teams?
  • Hoe in te spelen op klant behoeften met flexibele planning en budgettering?
  • Hoe transparantie en discipline leiden tot verbeterde interactie en communicatie?
  • Waarom Agile marketing niet bestaat maar de marketer een cruciale rol speelt in het vormgeven van de gewenste customer experience?
  • Hoe we de juiste balans vinden tussen zelf organiserende teams en een eenduidige klant benadering in de customer journey?

Deelnemers gaan tijdens de clinic ook zelf aan de slag met het samenstellen van klantgerichte teams.

Voor wie is deze clinic bedoeld?

Deze clinic is interessant voor managers die:

  • hun customer experience naar een hoger niveau willen brengen
  • nieuwsgierig zijn hoe een Agile aanpak en mindset daaraan kan bijdragen
  • een succesvolle invoering van agile en klantgericht ondernemen willen

Door wie wordt deze clinic gegeven?

Als Agile coach bij Wemanity ondersteunt Marc bedrijven, teams en vooral medewerkers bij het vergroten van de klant tevredenheid, motivatie en kwaliteit van de klant ervaring. Door het versterken of introduceren van een cultuur die, gebaseerd op Agile principes, optimale samenwerking en communicatie tussen professionals als belangrijkste kenmerk heeft. Om op die manier als organisatie blijvend succesvol te zijn in continue & snel veranderende omgeving.

De afgelopen jaren heeft Marc IT, marketing, HR, e-commerce en Management teams gecoached binnen telecom & energie, gezondheidszorg en financiele dienstverlening. Ook verzorgt hij workshops voor Nima en Beeckestijn over Agile in marketing..

Aanmelden

Kom op vrijdag 24 november 2017 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.