Clinic: Agile Marketing; wat, hoe en waarom

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Agile marketing en scrum teams; wat is het en hoe doet u dat?

Graag nodigen we u uit op vrijdagmiddag 18 september van 13.00 - 15.30 uur 2015 voor een bijzondere clinic door Adrie Dolman over Agile Marketing bij Beeckestijn Business School.

We hebben geen tijd meer voor langlopende marktonderzoeken, grote plannenmakerijen, tijdrovende overlegstructuren en volledig vooraf geplande marktintroducties. De wereld lijkt sneller te veranderen dan de tijd die we hebben om een plan te schrijven. In de digitale wereld gaan de veranderingen razendsnel. Als je even niet oplet zijn er al weer -tig nieuwe spelers in het veld, die met unieke proposities alle voorgaande succesvolle spelers proberen te verdringen. Deze snel veranderende wereld in het digitale tijdperk vraagt om nieuwe manieren van marketing. Van marktverkenning tot en met de after sales. Maar hoe doen we dat dan?

Hoe borgt u dat uw propositie de gewenste customer value levert in de steeds korter wordende ‘time-to-market’? En hoe zorgen we er voor dat een marketingcampagne -elke herhaling weer- per geïnvesteerde euro meer oplevert?

Bij Agile Marketing werken digital marketeers in scrum teams. Zij werken als high performing team aan validated learning, met een levende visie, aanpasbare strategie en pro-actief stakeholder management. Zij zijn in staat om de waardepropositie doorlopend te vernieuwen en razend snel te vermarkten.

Tijdens de clinic gaan we in scrum teams ervaren hoe het is om als agile marketing-team te leren van diverse soorten feedback en zo telkens sneller en beter te leveren. Dus ook om steeds betere kwaliteit te leveren waarmee we de verwachtingen van stakeholders kunnen overtreffen.

Voor wie?

Deze clinic is heel geschikt voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het succes van hun proposities in een snel veranderend speelveld. U bent commercieel eindverantwoordelijk, innovatiemanager, product manager, marketingmanager, propositiemanager, campagnemanager, social media manager of verantwoordelijk voor sales en marketing. Hoe dan ook, u wilt meer kennis en inzicht in hoe u de slagkracht van innoveren en concurreren kunt verbeteren.

Over de spreker

gastdocent Adrie DolmanAdrie Dolman is Agile Coach en eigenaar van Adapt2Value. Met een achtergrond in digitale marketing en interim management helpt hij bedrijven met agile innoveren, concurreren en excelleren.

 

Aanmelden

Ga actief aan de slag met agile marketing en schrijf u nu in voor deze clinic. Kom op vrijdagmiddag 18 september 2015 van 13.00 uur tot 15.30 uur naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.