Alumnidag

Datum en locatie

Vrijdag 22 maart vindt de eerste Beeckestijn Business School alumnidag plaats! 

Plan klaar! En nu?

Stond jij afgelopen zomer op ons bordes met je diploma in de hand? Hoe ver ben jij inmiddels met de implementatie van het plan dat je voor je opleiding geschreven hebt? Benieuwd waar je groepsgenoten tegen aan lopen? Kom naar de alumnidag voor nieuwe kennis & inspiratie en praat bij met je vakgenoten! Met sessies van Milou van Hagen (Customer Experience Professional 2018) en Beeckestijn docenten Bart Meerdink & Kathy van de Laar.

Programma

09:30 uur Inloop
10:00 uur Introductie - Hans Molenaar - directeur Beeckestijn Business School
10:15 uur Case Anonieme reizigers kennen en binden - Milou van Hagen, Translink
10:45 uur Plan af! En nu? Zo maak je de meeste impact in korte tijd - Bart Meerdink, docent Beeckestijn Business School
11:15 uur Pauze
11:45 uur Customer Experience Challenge - Kathy van de Laar, docent Beeckestijn Business School
13:00 uur Lunch

Tijdens de inloop, pauze en de lunch is er gelegenheid om bij te praten met je groepsgenoten of nieuwe contacten op te doen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met Hans Molenaar te sparren over carrière & ontwikkeling. 

Voor wie

Alle deelnemers aan een postdoctorale, post-HBO, korte of Expert opleiding die gestart zijn in de periode november 2017 t/m april 2018 zijn van harte welkom op deze bijeenkomst. Zij ontvangen hiervoor ook een uitnodiging per mail.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar customerservice@beeckestijn.org. Het is natuurlijk leuk als er zoveel mogelijk mensen uit je eigen groep aanwezig zijn, dus trommel je groepsgenoten op en kom samen!