Clinic: Amazon richt haar pijlen op Nederland, en nu?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de clinic door Ger van den Buijs 'Amazon richt haar pijlen op Nederland, en nu?' op vrijdagmiddag 9 maart 2018 van 13.00 - 15.00 uur bij Beeckestijn Business School. 

Focus

Het is het duivels dilemma voor retail: ga ik via één van de marktplaatsen zoals bol.com, Amazon, Etsy, eBay, Tone, Frendz of Alibaba verkopen, of focus ik op verkopen via mijn eigen kanalen? Veel retailers worstelen met deze vraag, omdat weinig bedrijven voldoende winst weten te maken met hun e-commerce activiteiten. Zijn marktplaatsen voor hen een kans of juist een bedreiging? Deze vraag wordt de komende tijd alleen maar urgenter nu Amazon zich vanuit Duitsland op de Nederlandse markt gaat richten. 

Wat gaat de clinic brengen?

In deze workshop ga je zelf aan de gang met het definiëren van je plek in het tijdperk ‘Amazon’. Succes naast Amazon kan alleen als je je vakmanschap en engagement optimaal weet te profileren. Goede retail bedrijven worden als voorbeeld gepresenteerd voor een nieuwe e-commerce ervaring. Hun succes is gebaseerd op hun vermogen om klanten in hun oriëntatiefase al te activeren en met zich te verbinden. Met het nieuwe e-commerce model kun je dat ook online.

Door wie wordt de clinic gegeven?

De clinic wordt gegeven door Ger van den Buijs, spreker en auteur van “Forget reach, Start selling – What e-commerce should learn from retail.” Ger werkt als solution designer voor Sligro, een bedrijf met 900 miljoen euro online en 2 miljard retail omzet. Hij is ook founder van FiveDolphins.com, de plug-in om ecommerce te ondersteunen met community interactie.

Aanmelden

Kom op vrijdag 9 maart 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.