Andere tijden, ander leiderschap

Graag nodigen we u uit voor een interessant gastcollege op vrijdagochtend 17 januari 2014 om 9.00 uur met als het thema Andere tijden, ander leiderschap.

Nu nieuwe verdienmodellen aan de orde van de dag zijn… we niet meer kunnen vertrouwen op de bestaande strategische marketingmodellen… nu klanten anders reageren en acteren… technologie de ‘driver’ is voor innovatie… nieuwe media en kanalen per dag ons denken en doen beïnvloeden… waar merk en markt een ‘experience’ zijn geworden… waar nieuwe generaties X en Y het speelveld veranderen… en concurrenten uit onbekende hoeken komen… 
 
Veranderen is noodzaak geworden. We staan nu op een kruispunt om bedrijven anders aan te sturen, om markten anders te beïnvloeden en dialogisch en klantgericht te gaan managen. Maar hoe doe je dat? En hoe geef je daar de juiste swing aan vanuit management en leiderschap? In dit gastcollege worden goede (en minder goede) voorbeelden belicht van bedrijven die strategische veranderingen hebben doorgevoerd in marketing, communicatie en business-modellen. Kortom, een zowel strategische als praktische workshop over denken en doen tegelijkertijd, over investeren,  experimenten en leren. Over nieuwe business- en marketingmodellen. En vooral ook ‘dingen doen’…
 
Het gastcollege wordt gegeven door Egbert Jan van Bel en Nanne Dodde. Egbert Jan van Bel heeft de afgelopen anderhalf jaar veel managers en innovatieve management-initiatieven gevolgd en deelt graag zijn bevindingen. Nanne Dodde gaat in op de nieuwe betekenis van leiderschap in deze snel veranderende wereld. Wat zijn de vereisten voor jezelf? En wat  zijn de consequenties voor de aansturing van organisaties? Nanne Dodde is als onafhankelijk adviseur gespecialiseerd in leiderschaps- en organisatieontwikkeling in de gezondheidszorg, in het bijzonder in combinatie met de visualisatie en ontwikkeling van sociale netwerken. Komt u uw ervaringen delen?

Inschrijven
Kom op vrijdag 17 januari 2014 naar dit gastcollege over Andere tijden, ander leiderschap. Het gastcollege wordt gehouden van 9.00 tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is vanaf 8.45 uur. Het bijwonen van het gastcollege is gratis en geheel vrijblijvend.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen.