B2B Marketing Forum 2017

Datum en locatie

Beeckestijn Business School is partner van B2B Marketing Forum op 16 maart 2017.

Hacking modern marketing

Data-verzameling en verwerking is sneller dan ooit! En daar profiteren klanten van. Maar we kunnen er ook met z’n allen van profiteren. Want wie wil er nu niet 24/7 een digitale connectie met hun klanten hebben? De nieuwe ontwikkelingen zorgen voor optimale groeimogelijkheden. Zo ontstaat de mogelijkheid met korte experimenten, via digitale kanalen, je klantenbestand uit te breiden én meer business te halen uit je bestaande klanten. Helaas blijven deze groeimogelijkheden voor de meeste bedrijven nu nog te vaak hangen bij een strategie.

De vraag die daarom centraal staat is: hoe zet ik deze moderne strategie om naar actie? Het B2B Marketing Forum 2017 hackt samen met jou moderne marketing.

Hans Molenaar, kerndocent en directeur van Beeckestijn, spreekt tijdens dit event over de ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. B2B organisaties zijn bezig met een inhaalslag t.o.v. B2C op het gebied van Digital Marketing. Digitale marketing is niet meer genoeg, B2B organisaties moeten steeds meer (digitale) waarde toe voegen om te kunnen overleven. Dit betekent voor marketeers dat ze verder moeten kijken dan online marketing en ook door slim gebruik te maken van data zowel klantbeleving als nieuwe digitale service proposities te ontwikkelen. Leer tijdens de sessie van Hans Molenaar van General Electric, Bosch, Volvo en ook Caterpillar. 

Een dag vol inspiratie, mis het niet!

Kom op donderdag 16 maart naar B2B Marketing Forum voor een dag vol inspiratie!

  • Keynote Account Based Marketing door thought leader Christopher Engman
  • Hands-on sessies over o.a. customer journey, leadnurturing, content marketing
  • Keynote door Ingela Nordenhav, marketing & communications director bij Volvo Trucks
  • Uitreiking B2B Marketing Award
  • Netwerkborrel 

Korting voor relaties van Beeckestijn Business School

Relaties van Beeckestijn Business School kunnen dit inspirerende event op 16 maart met korting bijwonen. Met de code B2BMFBEECKESTIJN10 krijgt u 10% korting! 

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van B2B Marketing Forum.