Clinic: Be a Big Data Marketing Hero!

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagochtend 8 november geeft Beeckestijn Business School samen met Lisa Arthur, de Amerikaanse CMO van Teradata Applications en auteur van het nieuwe boek ‘Big Data Marketing, Engage Your Customers More Effectively and Drive Value’, een clinic over Big Data Marketing. Tijdens deze clinic deelt Lisa Arthur haar ervaringen en praktijkvoorbeelden over data-driven marketing: wat houdt dit nu precies in, wie past dit nu in de praktijk echt toe, wat levert het op en hoe ontwikkelt u uw eigen Big Data strategie? Vervolgens gaan we in een workshop met Egbert Jan van Bel aan de slag om een eigen Big Data-strategie voor uw organisatie te definiëren.

Data is overal, de hedendaagse marketeer kan hier niet meer omheen. Alles wat u wilt weten over uw klanten en prospects – van online activiteiten en browsegedrag tot path-to-purchase kan worden achterhaald via data. Het is cruciaal voor marketeers om deze informatie te kunnen ontdekken, begrijpen en hier meteen op te kunnen reageren om de beste consumer experience te creëren. Met deze enorme toename van data verandert ook de rol van de marketeer: data-driven marketing is de toekomst.

Maar ondanks dat er veel over wordt gesproken en geschreven, zijn er nog maar weinig bedrijven die data-driven marketing volledig toepassen. Lisa Arthur, de Amerikaanse CMO van Teradata Applications en op bezoek in Nederland geeft deze clinic. Een unieke gelegenheid om te leren van haar ervaringen en kennis! Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in de marketing technologie business. Lisa Arthur is een industry thought leader op haar vakgebied en heeft een wekelijkse blog op Forbes.com over data en data-driven marketing. In oktober dit jaar geeft Lisa haar eerste boek uit: ‘Big Data Marketing, Engage Your Customers More Effectively and Drive Value’. Door big data inzichten toe te passen kunt u uw klantbeleving verbeteren en succesvoller zakendoen. Met concrete voorbeelden, duidelijke taal en een flinke dosis humor, helpt Big Data Marketing om executives en bedrijven te laten profiteren van alle mogelijkheden die Big Data biedt voor marketeers.

Schrijf u snel in voor deze gratis clinic en kom op vrijdagochtend 8 november naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Aan het bijwonen van deze clinic zijn geen kosten verbonden.