Clinic: Big Data Marketing Insights

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic Big Data Marketing Insights op vrijdag 20 maart van 09:30 tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School.

Big Data staat nog steeds hoog op de agenda, maar daadwerkelijk begrijpen hoe dit in te zetten voor de beste campagne executie blijft voor velen een uitdaging. Tijdens deze clinic bespreken we wat big data kan betekenen voor digital marketers en wat zij hiermee kunnen bereiken. Wij geven u inzicht in nieuwe tools en technische know-how waarmee u klantbinding versterkt - van webvisitors tot klant - via click-stream tot weblogs en social networks.

Over de sprekers

Fred van Westerop en Tobias Temmink van Teradata delen hun ervaringen en praktijkvoorbeelden over big data marketing: wat houdt dit nu precies in, wie past dit nu in de praktijk echt toe, wat levert het op en hoe ontwikkelt u uw eigen Big Data strategie? Vervolgens ga je zelf aan de slag om Big Data strategie voor je eigen organisatie te definiëren.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic om zelf aan de slag te gaan met big data marketing insights en kom op vrijdag 20 maart 2015 naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis. 

* Het bezoekadres van Beeckestijn Business School is door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.