Clinic: Strategie en praktijk in het creëren van de optimale ‘candidate experience’

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

HR & recruitment: met digitale technieken de juiste ervaring creëren en de juiste kandidaten vinden

Graag nodigen wij u uit op vrijdag 4 september van 9.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School voor een inspirerende clinic over de veranderingen en innovaties in werven van professionals en de wijze waarop zij solliciteren.

“Ze zijn steeds beter geïnformeerd”, “Ze hebben steeds hogere verwachtingen”, “Ze worden steeds kritischer”, “Kandidaten verwachten dat er via het kanaal dat hen het beste uitkomt met ze wordt gecommuniceerd”. Veel gehoorde uitspraken over sollicitanten. Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat sollicitanten eigenlijk ook klanten zijn, maar dan van u, als HR-professional? Het succes van recruitment is in hoge mate afhankelijk van de beleving die door een werkgever en recruiter wordt gecreëerd. Het bieden van een zo goed mogelijke ‘customer experience’, of liever gezegd ‘candidate experience’ is daarom van groot belang. Maar hoe doet u dat?

Tijdens deze interactieve en leerzame clinic krijgt u op een inspirerende wijze inzicht in hoe u een optimale ‘kandidaatervaring’ creëert, we gaan diverse praktische cases behandelen en laten zien welke rol recruitmenttechnologie hierbij kan spelen.

Over de sprekers

Dennis Kramer is Marketing & Content Officer bij Sqillzer. Sqillzer is een eenvoudig te gebruiken, online based test tool, waarmee klanten objectief en efficient het kennis-, inzicht- en toepassingsniveau van online marketing professionals kunnen meten. Bedrijven als USG People, Sanoma, ZenithOptimedia en GroupM gebruiken Sqillzer voor hun sourcing-, selectie- en auditprocessen van deze professionals.

Walter Hueber is mede-oprichter en CEO van Cammio. Cammio is een krachtig, cloud-based online video recruitment platform waarmee kandidaten en werkgevers tot een betere match kunnen komen op basis van een eerste visuele indruk. Het platform biedt een unieke combinatie van video pitches, live en gestructureerde video interviews in één geïntegreerd platform dat bijzonder eenvoudig is in gebruik. Organisaties als Randstad, SONOS EMEA, European Stability Mechanism en Metro Cash & Carry vertrouwen op Cammio bij hun dagelijkse zoektocht naar de beste kandidaat.

Uw host van de ochtend is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Ga actief aan de slag met uw Candidate Experience en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 4 september 2015 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis.