Clinic: Hoe schrijf je een Online Communicatieplan?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Beeckestijn Business School organiseert op maandagavond 2 september een clinic rondom het schrijven van een online communicatie & social PR-plan. Hans van der Meulen, kerndocent Beeckestijn Business School en voorzitter van de NIMA Online Marketing expertgroep, geeft deze praktische en inspirerende clinic.

Een goed online communicatieplan vloeit voort uit een helder marketing- en/of communicatieplan, maar gezien de snelle ontwikkelingen op het gebied van de online middelenmix is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens deze clinic wordt in een sneltreinvaart een overzicht gegeven van alle online mogelijkheden zoals social media en kijken we vervolgens naar de inzet van social PR. Als deelnemer gaat u aan de slag met het maken van een (beknopt) content marketingplan als basis voor deze zogenaamde PR 2.0.

Wat en hoe hoort u op deze interessante clinic. U krijgt enkele online communicatieplannen te zien en na de clinic heeft u de ingrediënten om zelf verder aan de slag te gaan.

De clinic wordt gehouden bij Beeckestijn Business School, Dodeweg 6A te Leusden. De clinic begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur, inloop is mogelijk vanaf 18.45 uur. Deelname aan deze clinic is geheel gratis en vrijblijvend.