Clinic: Clinic Online succes met zoekmachinemarketing en web analytics

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

DEZE CLINIC HEEFT AL PLAATSGEVONDEN. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.  

Op vrijdagmiddag 13 september 2013 organiseert Beeckestijn Business School een clinic over zoekmachinemarketing en web analytics. 
In deze inspirerende clinic neemt Frans Appels (Netprofiler) u mee op het gebied van SEO, SEA en web analytics. Met als doelen: uw online rendement beter inzichtelijk te krijgen en daarnaast uw search resultaten en rendement te verbeteren.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • de nieuwste mogelijkheden van Google Analytics en Web analytics
  • hoe analytics data in te zetten als basis voor het Digital Marketing Plan
  • conversie optimalisatie door analytics en A/B testen
  • hoe bereik je top SEO posities voor relevante keywords
  • hoe de nieuwste mogelijkheden van Google AdWords zoals Enhanced- en Mobile Campaigns benutten
  • overzicht top 20 gratis tools voor SEO, SEA  en analytics 

Deze clinic beginnen we met een introductie over web analytics en de belangrijkste rapporten binnen Google Analytics. Vervolgens gaan we aan de slag met diverse cases en sluiten we de middag af met concrete ideeën en verbeterpunten die u de volgende week direct in praktijk kunt brengen. 

Drs. Frans Appels is oprichter en directeur van online marketing bureau Netprofiler. Hij is voorzitter van de Nederlandse Web Analytics Association en helpt bedrijven bij het meten en verbeteren van websites, conversies en online campagnes. Frans heeft uitgebreide ervaring met de vertaalslag van analytics data naar actionable insights om zo websites en (zoekmachine) campagnes te verbeteren. Netprofiler won de prestigieuze zoekmachine award De Speld 2012 en is door lezers van Emerce verkozen tot beste Web Analytics bureau.  Naast consultant is Frans frequent spreker op congressen en bij Beeckestijn Business School kerndocent voor de opleidingen Zoekmachine Marketing en Digital & Webanalytics.

Schrijf u in en en kom op vrijdagmiddag 13 september naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 - 15.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 12.30 uur. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.

DEZE CLINIC HEEFT AL PLAATSGEVONDEN. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.