Clinic: Optimaliseer uw klantwaarde met Event Driven Marketing

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

DEZE CLINIC HEEFT AL PLAATSGEVONDEN, INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Op vrijdagochtend 6 september, nemen de auteurs van de boeken ‘Event Driven Marketing’ en het internationale 'Follow that Customer', Ed Sander en Egbert Jan van Bel, samen met u inspirerende cases door op het gebied van Event Driven Marketing (EDM). Het belooft een echte praktische hands-on sessie te worden waarbij u leert van cases van anderen en de mogelijkheid hebt uw eigen ideëen en kansen te bespreken.

Met Event Driven Marketing streeft u ernaar invulling te geven aan een waardevolle relatie met uw klanten door continu de (commerciële) situatie van uw klanten te monitoren en direct in te spelen op relevante veranderingen in de situatie van uw klant. Stel uw klant heeft een vertraging met z’n vlucht, ideaal moment een rechtsbijstandverzekering te verkopen… Stel uw klant is een ZZP-er geworden, ideaal moment een electrisch aangedreven auto met fiscale voordelen te verkopen… Hoe? Dat gaan Ed en Egbert Jan u uitleggen tijdens deze clinic.
 
U leert werken met het EDM kwadrant, zodat u zelf uw events kunt categoriseren en groeperen. Daarnaast leert u hoe u cross-channel de communicatie en interactie met klanten voert middels campagne-management. De rol van social media is daarbij evident.

Programma:

vanaf 8.30: inloop
9.00 – 9.45 uur: Basisprincipes van EDM en klantwaarde-management
9.45 – 10.15 uur: EDM praktijk-cases waar u van kunt leren
10.15 – 11.00 uur: Het EDM kwadrant en de aanzet van uw eigen probleemstelling

Iedere deelnemer ontvangt het boek Follow that Customer (Racom Publishers USA twv 35 euro).
 
Kom op 6 september naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 8.30. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

DEZE CLINIC HEEFT AL PLAATSGEVONDEN, INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.