Clinic: Community management: the voice of the customer

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

The voice of the customer

Graag nodigen we u uit voor een inspirerende en praktische clinic over community management bij Beeckestijn Business School op vrijdagochtend 4 april om 9.00 uur .

We willen allemaal graag een community waarin klanten met elkaar praten over onze producten. Maar zit die klant daar wel op te wachten? Heeft de klant ook een stem, kortom wat is "the voice of the customer" in deze? Tijdens deze clinic belicht Antal de Waij vijf aspecten van community management. Hoe faciliteer je mensen in communities, hoe houd je de interactie 'erin'? Waarom is het soms zo stil in jouw community? En vraagt hij zich af, waarom wil je als bedrijf eigenlijk een community? Op al deze vragen een antwoord in een 2 uur durende clinic!

Antal de Waij is met zijn bedrijf Engagement Media een van de toonaangevende bureaus in Nederland op het gebied van social media. Daarnaast doceert hij Sociale Media, Communitymanagement, Webcare en Contentmarketing bij diverse opleidingsinstituten waaronder Beeckestijn Buisness School. Tevens is Antal voorzitter van de commissie Social Media bij de DDMA en actief bij SMC Amsterdam.

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met community management niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 4 april naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.