Clinic: Content Marketing: meer dan een obligaat berichtje op Twitter

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen we u uit voor een inspirerende en praktische clinic over Contentmarketing bij Beeckestijn Business School op vrijdagochtend 12 juni van 9.30 – 11.30 uur.

We worden dagelijks overspoeld met content. In Nederland scannen wij dagelijks ruim 200 contentelementen om vervolgens een keuze te moeten maken (Bron: ClipIt, november 2014). Veel organisaties posten daarbij dagelijks berichten op social media netwerken, zoals LinkedIn, Twitter en Facebook, maar het bereik daarvan neemt af. Hebben wij te maken met een contentmoeheid? Boeit uw content wel? Verkeerde kanaalkeuzes? Hoe moet u als manager hiermee omgaan? Welke content is ‘engaging’ genoeg om resultaat te geven? Zitten uw klanten echt wel te wachten op uw content? Daarbij kost het maken van engaging content veel tijd.

Kortom, heeft u vragen over content marketing op strategisch of tactisch niveau? Kom dan naar deze 2 uur durende clinic en u kunt dezelfde dag nog verder met uw content marketing.

Over de spreker

Patrick Petersen (op Twitter bekend als @onlinemarketeer) is met zijn bureau AtMost actief op het gebied van online marketing, content marketing en social media marketing. Petersen is tevens een veelgevraagd internationaal spreker, bestseller auteur van o.a. het Handboek ContentStrategie en als docent verbonden aan Beeckestijn Business School voor online marketing, zoekmachinemarketing, social media marketing, contentstrategie, social mobile en online conversie.

Tijdens de clinic geeft Patrick twee gesigneerd Handboeken ContentStrategie weg!

Aanmelden

Ga actief aan de slag met Content marketing en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 12 juni naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.