Clinic: Conversational design & voice, hoe pak je het aan?

Datum en locatie
vrijdag 7 juni 2019, 13.00 - 15.00 uur, Leusden

We nodigen je graag uit voor de clinic ‘Conversational design & voice, hoe pak je het aan?' door Sam Warnaars op vrijdag 7 juni 2019 van 13.00 – 15.00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Conversational design

De ontwikkelingen op het gebied van AI stellen computers in staat om nog beter met gesproken en geschreven taal om te gaan. Dit heeft geleid tot een nieuwe impuls in zogenaamde conversational interfaces; de trend om op basis van taal gebruik te maken van computers.

We zien conversational terug in de opkomst van chat (zoals bij Whatsapp for business), maar ook de snelle adoptie van Google Assistant in Nederland en slimme assistenten in het algemeen wereldwijd.

Wat kun je verwachten tijdens de clinic?

Iedereen heeft het over Voice als de nieuwe manier om te interacteren met je klanten, maar hoe start je? In deze 2 uur durende clinic verkennen we de wereld van voice interfaces. Leer wanneer Voice een geschikte oplossing is of wanneer je het beter niet kan gebruiken. Vind de use cases die voor jouw organisatie relevant zijn. We sluiten de clinic af met een aantal conversational design tips en tricks zodat je zelf verder op ontdekkingstocht kan.

In de clinic komt het volgende aan bod:

  • Introductie conversational design
  • De praktische toepassingen van Voice
  • Scenario’s Voice: wat werkt wel en wat werkt niet
  • Zelf aan de slag voor jouw organisatie

Over de spreker

Sam Warnaars is Innovatie Manager bij aFrogleap, a Merkle company, een product agency dat innovatieve user experiences ontwikkelt. Hij volgt de laatste technologische ontwikkelingen en zet deze om naar concrete toepassingen die de gebruiker centraal stellen. De kans is groot dat je zijn applicaties dagelijks gebruikt.

In de loop van zijn carrière werkte Sam met R & D-afdelingen van internationale spelers in Tech (Microsoft, Blackberry), Consumer Electronics (Sony, Samsung, Philips) en Automotive (PSA Peugeot Citroën) om digitale producten te maken die hun categorieën definiëren.

Aanmelden

Kom op vrijdag 7 juni 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden.

  • Inloop vanaf 12.40 uur
  • Deelname aan de clinic is gratis
  • Indien je na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, ontvangen wij graag je afmelding via info@beeckestijn.org