Clinic: Crisiscommunicatie: hoe voorkom je dat een incident een crisis wordt?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdag 16 januari 2015 geeft Beeckestijn Business School in samenwerking met Dina-Perla Marciano een clinic over crisiscommunicatie.

Wat kunnen organisaties doen wanneer zij weten dat er een crisis aankomt, maar niet hoe intens die zal zijn en hoe die zal uitpakken? Hoe kunnen bedrijven aan de slag gaan met een aantal scenario’s als voorbereiding op de storm? Aan de hand van een praktijkcasus gaan we vliegensvlug door de basiszaken die ten grondslag liggen aan crisiscommunicatie. Deelnemers leren welke inhoudelijke zaken zij op orde moeten hebben en hoe zij creativiteit in kunnen zetten in een hectische periode, waarin 24/7 stand-by zijn, eerder regel dan uitzondering is.

Over de spreker

Dina-Perla Marciano is storyteller met een zwak voor het communicatievak. Zij is eigenaar van DP Media bestaande uit drie takken, namelijk communications consultancy (earned, owned & paid media – van strategie tot uitvoering), editorial office en media entrepreneurship.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op vrijdag 16 januari 2015 naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.