Clinic: Cross media content marketing in B2B

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdachtochtend 3 oktober is een inspirerende clinic over Cross media content marketing voor B2B. Met content marketing kunt u meer zakelijke klanten aantrekken en behouden. Maar hoe pakt u dat aan? Welke kanalen moet u gebruiken en welke content is effectief? Wat wil uw doelgroep wel - en wat niet? In deze boeiende clinic laat Jos Veldwijk zien waar u op moet letten, welke slimme tools u kunt gebruiken, waarom andere bedrijven succesvol zijn en hoe u de ROI van content marketing kunt bepalen.

Over de spreker

Jos Veldwijk helpt bedrijven in B2B met het bereiken van strategische en commerciële resultaten. Jos is oprichter van VeldMerk, een advies- en projectbureau gespecialiseerd in digitale strategie voor bedrijven in de zakelijke markt.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op vrijdagochtend 3 oktober naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.00 uur tot 11.00 uur op ons kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 08.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. 

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.