Customer Experience Live

Datum en locatie

Beeckestijn Business School is kennispartner van een nieuw event op het gebied van Customer Experience Management en daar nodigen we u graag voor uit. Op donderdag 16 juni 2016 vindt het Customer Experience event van het jaar plaats: Customer Experience Live!

Een nieuw en uniek event op een bijzondere locatie, de BMW/MINI showroom langs de A10 in Amsterdam. Een absolute buitenkans om op deze dag te leren van bedrijven die voorop lopen op het gebied van klantbeleving en die het gedachtengoed van customer experience hebben omarmd.

Keynote deze dag is Shaun Smith, gerenomeerd internationaal expert en mede-grondlegger van Customer Experience Management en auteur van ‘Managing the Customer Experience’, ‘Bold’ en ‘On Purpose’.

"GREAT CUSTOMER EXPERIENCES DON’T HAPPEN BY ACCIDENT. THEY ARE CREATED ON PURPOSE…"

SHAUN SMITH

Volgens Shaun laten succesvolle bedrijven Customer Experience niet aan toeval over. Zij zorgen dat ze precies die klantbeleving bieden die ze voor ogen hebben. Daarnaast hebben ze nog één ding gemeenschappelijk: Ze luisteren niet naar de klant. Of beter gezegd, ze luisteren niet alleen naar de klant. Voor een memorabele klantbeleving is het merk minstens net zo belangrijk als dat wat de klant wil. Alleen door de WOW-momenten te koppelen aan de merkwaarden zorg je ervoor dat je een duurzaam onderscheidend vermogen creëert.

Dit vormt het fundament voor Customer Experience Live: hoe zorg je voor een geweldige “Branded Customer Experience”? Ervaar en leer het op donderdag 16 juni!

Naast de keynote van Shaun, delen o.a. sprekers van BMW Nederland en Ziggo Zakelijk hun ervaring op het gebied van customer experience met u.

Meer informatie over het programma, de sprekers, locatie en tickets vindt u op de website van Customer Experience Live.