Clinic: Customer Insight: transformeer klantdata tot winstgevende klantinzichten

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagochtend 1 november om 9.00 uur organiseert Beeckestijn Business Shool een interessante clinic over Customer Insight. Hoe transformeer je klantdata tot klantinzicht? En hoe kun je die klantinzichten gebruiken om bijvoorbeeld uw marketing-, sales- en service-inspanningen te verbeteren?

Nieuwe database marketingtechnieken, in combinatie met de explosief groeiende hoeveelheid klantgegevens (ook wel aangeduid als Big Data) die tegenwoordig beschikbaar komt door o.a. door de opkomst van sociale media, maken het mogelijk om meer effect te sorteren met marketing, sales en service-inspanningen. 

In deze clinic geven we in kort bestek inzicht in de wetmatigheden van klantenbestanden en de manieren waarop klantdata kunnen worden getransformeerd tot winstgevende en praktisch inzetbare klantinzichten. Ook wordt de “Customer Insight Scan” geïntroduceerd waarmee u kunt vaststellen:

- waar uw organisatie staat op dit gebied,
- waar de grootste knelpunten liggen en,
- welke acties op korte termijn het meeste effect sorteren.

De clinic wordt verzorgd door:
Wil Wurtz (Metrics and More). Hij is pionier op het gebied van klantwaarde en CRM en doceert hierover in de CRM-opleidingen van Beeckestijn Business School. Wil is regelmatig te beluisteren in het radioprogramma ‘De BNR klantenshow'.
Isaac Shawky (Customer Insight). Hij is specialist op het gebied van CRM, Customer analytics en geavanceerde analysetechnieken. Hij doceert hierover aan de Hogeschool Fontys en adviseert klanten over het optimaliseren van hun klantprocessen en bijbehorende informatiestromen.

Mis deze unieke gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met klantinzicht niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 1 november naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 8.30 uur.