Clinic: Customer journeys binnen B2B, een krachtig hulpmiddel bij juist gebruik

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Customer Journey Management in B2B zelf toepassen

Graag nodigen wij u uit op vrijdag 4 september 2015 van 13:00 - 15:00 uur bij Beeckestijn Business School voor een inspirerende clinic over de customer journeys in een B2B omgeving.
Customer journeys zijn een steeds belangrijker middel om de klantrelatie te begrijpen, te beïnvloeden en te managen. Binnen B2B heerst een andere dynamiek dan binnen een B2C omgeving; de klant is veelzijdiger, rollen zijn gesplitst, de relatie bestaat vaak uit zowel een relationele relatie als een transactionele relatie en er is een directe klant en een eindklant. Customer journeys zijn geschikt om het klantperspectief in deze dynamiek goed in kaart te brengen. Maar wie is de klant? En hoe kan je customer journey management in B2B toepassen? Hoe pak je het aan en waar begin je?

In deze clinic, gericht op B2B, krijg je inzicht in de unieke dilemma’s en mogelijkheden voor customer journeys binnen een B2B omgeving. Met voorbeelden van 3 toonaangevende B2B  organisaties krijg je een kijkje in de keuken van hoe andere organisaties de uitdaging zijn aangegaan. In de tweede helft van de clinic ga je zelf aan de slag met een case van een B2B customer journey.

Over de spreker

Kathy van de Laar is oprichter van EarlyBridge, een bureau gespecialiseerd in verandermanagement en customer experience.  Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in CRM en direct klantcontact in de VS en Europa. Kathy adviseert bedrijven in klantgerichte strategieën en het vertalen van nieuwe concepten naar de praktijk. Kathy is aan Beeckestijn Business School verbonden als docent bij de postdoctorale opleiding CRM 2.0 Strategie & Leiderschap.

Uw host van deze middag is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op vrijdagmiddag 4 september 2015 naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12:40 uur. Deelname is gratis.