Data Driven Digital Marketing Event 2016

Datum en locatie

Succesvolle bedrijven als Amazon, Netflix en Spotify weten op basis van gedrag te voorspellen wat de behoefte van de gebruiker is. Kortom, de belangrijkste zakelijke trend is data driven digital marketing. Maar hoe pak je dit aan voor jouw eigen bedrijf?

Op donderdag 22 september 2016 van 13.00 tot 19.00 uur organiseert Online Marketing Club Nederland Festina Lente in samenwerking met ABN AMRO Digital Banking het eerste Data Driven Digital Marketing Event voor senior marketeers. Tijdens het event (bij ABN AMRO Amsterdam) draait het om inhoudelijke marketingcases en relevante content gepresenteerd door marketeers zelf.

Keynote-spreker Mark Beekman vertelt hoe hij van Graydon Nederland een volledig data driven organisatie heeft gemaakt en welke successen dit heeft opgeleverd. Daarnaast legt Egbert Jan van Bel uit dat data driven digital marketing niet meer weg te denken zal zijn bij het centraal stellen van de klant en het voorspellen van zijn of haar gedrag. Egbert Jan is o.a. auteur van een reeks succesvolle marketingboeken, waaronder Klote klanten en docent bij Beeckestijn Business School.

Naast deze keynotes kun je in gesprek gaan met 9 ervaren marketing sprekers met relevante praktijkvoorbeelden. Dankzij de ervaringen van deze ‘collega’ marketeers, krijg je actueel en vernieuwend inzicht in de mogelijkheden, problemen, leerpunten en ontwikkelingen die binnen je eigen organisatie bestaan.

Voor wie?

Het Data Driven Digital Marketing Event is bedoeld voor senior marketeers, die digital marketing op strategisch of tactisch niveau inzetten. Enerzijds marketeers die er relatief weinig van weten en nieuwe kennis willen vergaren. Anderzijds marketeers die zelf innovatief en creatief zijn, maar graag willen weten hoe het bij andere bedrijven is geregeld en daarover met elkaar in gesprek willen gaan.

Schrijf je nu in met 50% korting

Schrijf  je nu in voor het Data Driven Digital Marketing Event! Relaties van Beeckestijn Business School ontvangen een korting maar liefst 50% op de normale toegangsprijs van € 399 en kunnen met de kortingscode DDDBBS16 voor slechts € 199 per persoon een kaartje kopen voor dit event.

Extra korting voor studenten en alumni!
Ben je een (oud-)student van Beeckestijn Business School dan ontvang je zelfs 75% korting met de code DDDABS16 en betaal je slechts € 99 per kaartje! Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de sprekers, de locatie en aanmelden.