Clinic

Datagedreven B2B leadgeneratie in de praktijk

Datum en locatie:
Live-stream


We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Datagedreven B2B leadgeneratie in de praktijk" door Danielle Pels.

Bedrijven willen nieuwe klanten scoren. Ofwel leads genereren. In 2021 doe je dit natuurlijk op een datagedreven manier. Maar hoe start je? En hoe word je hierin succesvol? In deze online clinic neemt Danielle Pels je op een praktische en nuchtere wijze mee in de wereld van datagedreven B2B leadgeneratie en inspireert ze je om hier zelf mee aan de slag te gaan. 

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Danielle gaat in op haar werkwijze om op een datagedreven manier leads te genereren door online, maar soms ook offline, marketing. Zij neemt je mee in de wereld van handige tooling op dit gebied. Ze laat je haar doelen zien die meehelpen zo optimaal mogelijk te presteren. Tijdens de clinic onderbouwt Danielle haar werkwijze met de door haar gekozen customer journey en gaat ze in op de methoden om potentiële klanten door de “funnel te trekken”. En natuurlijk belicht ze het belang van content en de keuze in kanalen waarmee je communiceert. 

VOOR WIE IS DE CLINIC INTERESSANT?  

De clinic is interessant voor iedereen die in zijn dagelijkse werk met leadgeneratie bezig is zoals marketing managers en marketeers die graag geïnspireerd worden. 

Over Danielle Pels 

Danielle Pels heeft een bewezen track record in (online) marketing waarmee ze top line groei en branding van bedrijven, producten en services bereikt. Ze is een resultaatgerichte marketing manager bij Inergy, waar zij samen met haar team verantwoordelijk is voor de B2B leadgeneratie in de zeer competitieve ICT branche. En toevallig ook alumnus van Beeckestijn!

Danielle Pels

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.