Clinic: De klant centraal met omnichannel in marketing, sales en service

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit op 20 november 2015 voor een inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School over de mogelijkheden om de klant echt centraal te zetten door optimaal gebruik van omnichannel. De diverse channels kunnen elkaar versterken maar ook conflicteren. Daarom is een klantgerichte omnichannel-strategie van cruciaal belang. Maar, hoe zet je zoiets professioneel op?

Het ontwikkelen van een omnichannel-strategie is een steeds belangrijker middel om de klantbehoefte op consistente wijze echt centraal te zetten. Omnichannel gaat uit van een geïntegreerd proces waar de kanalen vlekkeloos in elkaar overlopen en die de klantbehoefte als uitgangspunt heeft. Cruciaal is dat de merkbeleving en het aanbod consistent zijn over de channels heen. De klant komt op verschillende contactmomenten in aanraking met het merk. De behoeftes van de klant op die verschillende contactmomenten kunnen verschillen van interesse, kopen tot en met ruilen. Met de inrichting van een omnichannel-strategie staat de klantbehoefte en niet het kanaal, centraal.

Hoe richt je een omnichannel-strategie in? Hoe kunnen de diverse channels elkaar versterken? Zowel op content, marketing, sales als service? Hoe zorg je er voor dat het ook merk-waardig is? In deze clinic krijg je concrete handvatten om een professionele klantgerichte omnichannel-strategie in te richten. Aan de hand van aansprekende voorbeelden doe je inspiratie op voor jouw eigen organisatie. In de tweede helft van de clinic ga je aan de hand van een case aan de slag met omnichannel.

Uw host van deze middag is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Over de spreker

Sonja Stalfoort is eigenaar van PuurKlant, een bureau gespecialiseerd in strategisch marketingadvies. Zij heeft meer van 20 jaar ervaring in marketing en communicatie in leidinggevende posities in de verzekeringsbranche en toont tijdens deze clinic cases waarbij zij zelf ook betrokken is geweest. Met alle ups en downs uit eerste hand... In haar functie als adjunct directeur Marketing & Communicatie bij ARAG was ze onder andere verantwoordelijk voor de nieuwe positionering, de transitie van verzekeraar naar een breed juridisch dienstverlener en het sponsor-ship met KNVB Scheidsrechters. Sonja adviseert bedrijven in klantgerichte strategieën en zet bedrijven op een positieve en klantgerichte manier in beweging.

Aanmelden

Ga actief aan de slag met omnichannel stategie en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 20 november 2015 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis.