Clinic: De laatste ontwikkelingen binnen Google

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdag 17 oktober geeft onze docent Bas van den Beld een inspirerende clinic over de laatste ontwikkelingen binnen Google.

In een steeds veranderende digitale wereld is er een ding dat hetzelfde blijft: de mens achter de applicaties, de gebruikers. Deze gebruikers komen steeds meer centraal te staan in alle digitale ontwikkelingen, van personalisatie van advertenties tot diversificatie van tools en middelen. De gebruiker wordt ook door de grote merken als Facebook en Google centraal gesteld en zorgt ervoor dat er een veranderende blik ontstaat op hoe ‘zoeken’ werkt voor de gebruiker.

Ook de zoekmachine (Google) verandert continue. Deze veranderingen zijn primair gericht op de gebruiker. Maar wat kunt u daar als marketeer mee? Zoekmachinemarketing is al lang niet meer het ‘technische trucje’ dat het ooit was. Zoekmachinemarketing is volwassen geworden en is een wezenlijk onderdeel van de marketing mix. En u als marketeer moet daarin mee. In deze clinic gaat Bas van den Beld in op actuele veranderingen die plaatsvinden binnen zoekmachines en in het zoekgedrag en wat dit betekent voor u als marketeer.

Over de spreker

Bas van den Beld is een spreker, trainer en online marketing strategist met de focus op search en social. Bas heeft een duidelijke visie op de ontwikkelingen in online marketing en search en social in het bijzonder. Bas is aan Beekcestijn Business School verbonden als docent bij de postdoctorale opleiding Digtal Marketing Strategie & Leiderschap.

Inschrijven

Schrijf u snel in voor deze clinic en kom op vrijdagochtend 17 oktober naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.