Clinic: De marketingorganisatie van de toekomst

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de clinic ‘De marketingorganisatie van de toekomst' door Rob Beltman op vrijdagmiddag 2 februari van 13:00 tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

De organisatie van marketing

Als marketeer ben je dag in dag uit bezig met de marketing van jouw organisatie, haar merken, producten en diensten. Maar sta je wel voldoende stil bij de organisatie van Marketing, nu en straks? Weet je welke competenties er nodig zijn om succesvol te zijn en heb je die ook toekomstbestendig georganiseerd? Ontdek in deze clinic of jouw marketingorganisatie klaar is om te winnen in de wereld van morgen.

Gedurende de clinic neemt Rob Beltman van H3ROES je mee in het marketingvak in al zijn breedte en complexiteit. Zijn boek ‘De Marketingorganisatie van de Toekomst’, dat de PIM Marketing Literatuurprijs 2017 won, geeft daarvoor een handzaam raamwerk. Voorbeelden van succesvolle en minder succesvolle marketingorganisaties passeren de revue en je ontdekt hoe je de belangrijkste ontwerpprincipes van een moderne, toekomstbestendige marketingorganisatie kunt toepassen. Natuurlijk gaan we aan de slag om te bepalen hoe jij jouw marketing ‘futureproof’ kunt maken.

Het wordt een lekkere werksessie waarin we ongegêneerd mogen navelstaren: hoe goed doen wij het zelf, als vakmannen en -vrouwen, nu eigenlijk? Kennen we onze plek (en rol) als marketeers wel? Hoe maximaliseren we onze impact, zowel binnen de organisatie als in de markt?

Voor wie is deze clinic bedoeld?

Deze clinic over de marketingorganisatie van de toekomst is bedoeld voor marketingprofessionals, commercieel verantwoordelijken en verandermanagers. Je hoeft niet per se een grote marketingafdeling te hebben om van de kennis en inzichten te profiteren. 

Tip: neem eens een Sales-collega mee of de HR-officer. Of jouw favoriete leverancier. We gaan het namelijk zeker hebben over de marketingrollen die bij collega’s, partners of zelfs klanten liggen!

Door wie wordt deze clinic gegeven?

H3ROES is een cooperatieve vereniging van vakidioten met uiteenlopende ‘superkrachten’, die zich hard maken voor een klantgerichter Nederland. het is mede opgericht door Rob Beltman, die als marketeer in hart en nieren bedrijven begeleidt, coacht en traint om de brug naar de wereld van hun klant te slaan. Rob heeft het boek ‘De Marketingorganisatie van de Toekomst’ geschreven omdat hij marketeers uit de ‘doe-modus’ wil halen en wil helpen tot echt impactvolle bijdragen aan organisatiedoelen te komen.

De Marketingorganisatie van de Toekomst door Rob Beltman op Vimeo.

Aanmelden

Kom op vrijdag 2 februari naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 - 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.