Clinic: De onmisbare insights voor segmentatie, targeting & positionering

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic ‘De onmisbare insights voor segmentatie, targeting & positionering‘ door Robert van Ossenbruggen op vrijdagochtend 31 maart 2017 van 09.30u - 11.30u bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Segmentatie, targeting & postionering, kortweg STP, is een vanzelfsprekende riedel voor de meeste organisaties. Desondanks wordt er veel met deze onderwerpen geworsteld, zeker als het om meten gaat. 

P&G, ‘s werelds grootste adverteerder, stopte vorig jaar met targeted Facebook reclame. Niet omdat ze er niet meer in geloofden, maar omdat het simpelweg niet werkte.

Hoe kan dat? Moeten we terug naar old school massa marketing? Maakt P&G een fundamentele fout? Zien ze wellicht iets over het hoofd?

Om deze vragen te beantwoorden zullen we onze aannames en conventies over STP eens stevig onder de loep nemen. Wat meten we eigenlijk? Met welke bril kijken we naar onze data? Wat zijn hierbij de valkuilen? En last but not least: wat kun jij straks anders doen?

Deze clinic zet je aan het denken over een aantal klassieke marketing concepten en geeft je concrete handreikingen om STP activiteiten aan te scherpen.

Voor wie?

Voor iedereen die zijn klanten een gedifferentieerd passend aanbod doet. 

Door wie?

De clinic ‘De onmisbare insights voor segmentatie, targeting & positionering’ wordt verzorgd door Robert van Ossenbruggen. Robert is docent bij Beeckestijn Business School. Hij is partner van The Commercial Works, een netwerk van evidence based marketingconsultants in Nederland en UK en gelieerd aan het gerenommeerde Ehrenberg-Bass Institute for Marketing in Australië. Robert heeft een achtergrond in marketing, methodologie en psychologie. Als marketing intelligence specialist helpt hij klanten met het marketingbudget effectiever en efficiënter te besteden.

Aanmelden

Kom op vrijdagochtend 31 maart 2017 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 uur tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09:10 uur. Deelname is gratis.