Clinic: De transformatie naar een klantgerichte organisatie

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

​We nodigen je graag uit voor de clinic ‘De transformatie naar een klantgerichte organisatie' door Sydney Brouwer* op vrijdag 10 mei 2019 van 09:30 – 11:30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Het bouwen van een klantgerichte cultuur

Veel organisaties investeren tijd, energie en geld om hun klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Allerlei methodes worden uit de kast getrokken om de beleving van klanten te verbeteren. NPS, Customer Journey Mapping, Klanttevredenheidsonderzoeken, alles wordt geprobeerd, maar de resultaten vallen vaak tegen. Dit komt omdat er één stap wordt overgeslagen. Juist die stap is cruciaal in het bouwen en het behouden van een klantgericht bedrijf. Die stap is het bouwen van een klantgerichte cultuur. In deze clinic deelt Sydney Brouwer hoe je de transformatie naar een klantgerichte organisatie inzet.

 In de clinic komt het volgende aan bod:

  • Wat er nodig is om de klantbeleving blijvend naar een hoger niveau te tillen.
  • Wat zijn de elementen van een klantgerichte cultuur?
  • Hoe je klantgerichtheid kan stimuleren en faciliteren.
  • Hoe bedrijven als het bekende Pulitzer Amsterdam, AFAS, Disney en Carglass elke dag bouwen aan een legendarische klantbeleving.
  • Concrete, direct toepasbare stappen die jij kan zetten om jouw organisatie in beweging te krijgen.

Over de sprekers

Deze clinic wordt gegeven door Sydney Brouwer, spreker en auteur over klantgerichtheid en klantbeleving. Hij helpt bedrijven klantgerichtheid in het DNA te krijgen. Sydney is tevens docent bij Beeckestijn.
* Morgan Thomas is helaas door omstandigheden verhinderd. 

Aanmelden

Kom op vrijdag 10 mei 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 uur tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden.