Clinic: Vogelbescherming: Predictive Analysis in de praktijk

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Leer hoe Vogelbescherming Nederland haar acquisitieproces verbeterde met predictive analysis

Graag nodigen wij u uit op vrijdagmorgen 4 december 2015 van 9:30 tot 11:30 uur voor een clinic van Beeckestijn Business School in samenwerking met TopBI over predictive analysis binnen customer intelligence (CI).

Predictive Analysis is een onderwerp waar veel over te doen is. Kansen zijn aanwezig in bijna elke organisatie. Maar hoe pak je zo’n traject aan? Waar moet je op letten? Welke obstakels kun je onderweg tegenkomen? Machteld Papegaaij vertelt hoe Vogelbescherming Nederland haar acquisitieproces verbeterde door de inzet van predictive analysis. Pim Wennekes van TopBI presenteert de aanpak die daarbij gebruikt is en welke concrete stappen je kunt zetten om een eerste predictive analysis case op te zetten.

Over sprekers

Machteld Papegaaij is senior specialist in (online) marketing, CRM en fondsenwerving voor Vogelbescherming Nederland. Zij is graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, opzetten en uitvoeren daarvan.

Pim Wennekes is consultant marketing & customer intelligence bij TopBI. Met een achtergrond in marketing en customer intelligence helpt hij bedrijven op enthousiaste wijze bij het opzetten en verbeteren van hun customer intelligence strategie, systemen en organisaties.

Uw host van deze ochtend is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School. Pim en Machteld zijn beiden alumni van Beeckestijn Business School!

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze praktische clinic en kom op vrijdagmorgen 4 december 2015 naar Beeckestijn Business School. Het clinic is van 09:30 uur - 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Aansluitend aan de clinic bieden we u een lunchpakket aan. Inloop is mogelijk vanaf 9:10 uur. Deelname is gratis.