Digital Marketing in 1 Day

Datum en locatie

Donderdag 20 november 2014 van 9.00 - 17.00 uur: verplichte marketing studiedag voor elke marketeer.

Keynote spreker Jonathan MacDonald beweegt zich in het speelveld van de digitale veranderingen. Hij laat zien dat bij alle factoren die mede bepalend zijn voor deze verandering zoals politiek, techniek en business, de mens altijd centraal staat. En deze mens wil inspirerende content weet keynote Jordi van de Bovenkamp, de Grappigste Twitteraar van 2013, die inmiddels meer 45.000 volgers elke dag weet te boeien. Alleen al daarom mag je Digital Marketing in 1 Day niet missen!

De praktijk leert namelijk dat elke marketing- en communicatieprofessional digital marketing tools en software gebruikt. Daarom tijdens deze leerzame dag ook de verdieping in beide onderwerpen. En sommige bedrijven en vakgenoten doen dat op een opvallende en succesvolle manier zoals zal blijken tijdens de verkiezing van de Digital Marketing Professional Award en de Social Media Professional Award.

Wat kun je nog meer verwachten?

Digital Marketing in 1 Day is voor iedereen die betrokken is bij digital marketing & communicatie, social media en innovatie. In één dag kun je veel effectieve praktijkkennis vergaren en in contact komen met vele vakgenoten.

In het programma worden in bijna dertig sessies door verschillende organisaties kennis en ervaringen gedeeld en komen digital marketing & communicatie aspecten op het gebied van strategie, praktijk en verandermanagement aan bod.

Voor welke functies?

Het programma is opgesteld voor strategische en uitvoerende managers en professionals binnen marketing & communicatie. Het programma is zorgvuldig samengesteld voor functies binnen middelgrote en grote organisaties als: Chief Customer Officers, Chief Marketing Officers, Digital Marketing Directors, VP Digital Marketing, Heads of Digital Marketing, Marketing- en Sales Directeuren, Marketing managers, Sales managers, Brand Directors, Customer Experience Managers, Campagne managers, Database marketeers, Content managers, Communicatie managers, Customer Intelligence Managers, Managers Online/Internet, E-commerce managers, Webcare managers, Product managers en andere Marketing & Communicatie professionals.

Wat zijn de kosten?

Mede dankzij de sponsoren van dit evenement kun je voor slechts € 189,– (excl. BTW) deelnemen aan deze studiedag. Uiteraard word je uitgebreid voorzien van koffie, thee, drankjes, lunch en is er gratis parkeergelegenheid. Als deelnemer maak je tevens kans op een opleidingscheque voor een opleiding bij Beeckestijn Business School. Bovendien ontvangt elke deelnemer ook gratis het boek “Best of Global Digital Marketing”.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor deze editie van Digital Marketing in 1 Day! Studenten en alumni van Beeckestijn ontvangen een korting van €50 en kunnen met de kortingscode CPBBDIM voor slechts € 139,--  excl. BTW per persoon een kaartje kopen.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden.