Clinic: Digitale Marketingstrategie; de laatste inzichten gepresenteerd

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Digitale Marketingstrategie - kom naar de boekpresentatie van Emile Lancée.

Graag nodigen we u uit om woensdagavond 30 september a.s. de boekpresentatie bij te wonen van ‘Digitale Marketingstrategie´, geschreven door Emile Lancée. Na vier jaar onderzoek presenteert Emile op 30 september a.s. bij Beeckestijn Business School met trots zijn boek. U hoort dan uit eerste hand de observaties, visie en conclusies uit het onderzoek naar digitale marketingstrategie door de schrijver zelf!

Er zijn boeken vol geschreven over online marketing, e-commerce en digitale marketing. Maar een stevig strategisch boek over digitale marketing waar de laatste academische inzichten over digitaal consumentengedrag, digitale strategie, de digitale marketingmix, digitale communicatie en digitaal klantmanagement praktisch toegankelijk worden gemaakt, ontbrak nog volgens Emile Lancée. En dus is Digitale marketingstrategie een werk dat diepgaande wetenschappelijke inzichten zo presenteert dat moderne studenten die niet meer zonder apps, virtual reality en het sociale netwerk van Mark Z kunnen, zich erin herkennen. Maar ook een boek dat knipoogt naar de nostalgische belevingswereld van de ervaren marketingprofessional die vast nog wel weet wat losgaan op de ‘Twilight zone’ van Two Unlimited inhield, wie Loeki de Leeuw was, dat vliegtickets vroeger bij een reisbureau werden gekocht.

Emile Lancée zal het een en ander vertellen over de inhoud van het boek en hij zal ook een minicollege geven over responsstrategieën in sociale media. Hoewel dit een klein deel is uit het 755 pagina’s tellende boek, kunnen we ons de relevantie ervan voorstellen.
Ook zullen we aan de hand van enkele stellingen samen met onder andere Egbert Jan van Bel (auteur van verschillende boeken en ook docent digital marketing) en Hans Molenaar (Platform Innovatie in Marketing) discussiëren over het vakgebied Digitale Marketing.

Over Emile Lancée

Emile Lancée doceert Digitale Marketingstrategie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast doet hij veel visiting teaching aan verschillende universiteiten en hogescholen evenals lezingen en trainingen over Digitale Marketing, Sociale Mediastrategie en Online Adverteren. We kennen hem ook al van het boek ‘Display ads’ en ons brein over display advertising en onlangs schreef hij ook mee aan de 6e uitgave van Dienstenmarketingmanagement waarin online marketing nu ook een centrale rol heeft. Vanaf het begin van deze eeuw is Emile Lancée actief op internet en heeft hij vele online projecten opgezet. In 2010 wist hij zelfs een Guinness World record in Dubai te realiseren (grootste schilderij ter wereld gemaakt door 500 studenten).

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze bijzonder inspirerende boekpresentatie en kom op woensdag 30 september naar Beeckestijn Business School. De boekpresentatie wordt gehouden van 19:00 uur tot 21:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 18:40 uur. Deelname is gratis.