Clinic: E-mailmarketing begint nu echt! Mis het niet.

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

DEZE CLINIC HEEFT AL PLAATSGEVONDEN, INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Op vrijdagochtend 22 november 2013 organiseert Beeckestijn Business School een inspirerende clinic over e-mailmarketing. De tijd van push email is voorbij. De consument of eindgebruiker zit niet langer te wachten op boodschappen die puur vanuit bedrijfsoogpunt zijn opgesteld. In de huidige marketing 3.0 wereld bepaalt de consument of eindgebruiker wanneer, hoe vaak, met welke content en via welk device hij informatie tot zich neemt.

Gelukkig is e-mail nog steeds de meest effectieve manier om die consument te bereiken, te boeien en te binden. Echter, om de moderne consument tot actie te bewegen, zult u anders met uw e-mailactiviteiten moeten omgaan. Webpower e-mailspecialist Marcel van Bladeren reikt u strategische, tactische en operationele handvatten aan om het maximale uit uw e-mailactiviteiten te halen en weer helemaal klaar te zijn voor de nieuwe consument.

Tijdens deze interactieve clinic zal hij u stap voor stap laten zien hoe e-mailmarketing van de toekomst bedreven wordt. Hij zal onder andere dieper ingaan op database management en analyse als middel om uw e-mailmarketing en online engagement naar het volgende niveau te tillen.

Kom op 22 november naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 8.45 uur. Schrijf u snel in voor deze bijzondere clinic. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.

DEZE CLINIC HEEFT AL PLAATSGEVONDEN, INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!