Clinic: Effectieve crisiscommunicatie in een social mediatijdperk

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen we u uit voor een inspirerende en leerzame clinic bij Beeckestijn Business School over crisiscommunicatie op vrijdagochtend 26 juni van 9.30 – 11.30 uur, gegeven door crisisexpert Frank Peters. Frank is eigenaar van Virtus Communications en werkt al 25 jaar als adviseur in reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Hij is auteur van het standaardwerk Reputatie onder Druk over crisiscommunicatie. Frank adviseert opdrachtgevers als Achmea, TNO, SNS Reaal, Albert Heijn en diverse zorginstellingen.

Frank zal een inleiding verzorgen over de trends in crisiscommunicatie en daarbij handvatten aanreiken voor effectieve crisiscommunicatie in dit social mediatijdperk. Vervolgens gaat u zelf aan de slag in deelgroepen met een realtime crisissimulatie. Deze worden vervolgens plenair besproken. Na afloop van de clinic heeft u een actueel beeld van de stand van crisiscommunicatie. Bovendien heeft u proefondervindelijk kennis kunnen maken met het in de praktijk managen van een crisissituatie.

Aanmelden

Ga actief aan de slag met crisiscommunicatie en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 26 juni naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9.00 uur. Deelname is gratis.