Emerce Engage

Datum en locatie

Emerce Engage is hét event voor professionals in multi‐channel marketing, sales en service, bij wie alles om de klant draait.

Kom 8 december 2016 naar Emerce Engage en leer van topsprekers hoe u voor meer engagement met uw doelgroep zorgt. Omdat een hoge klanttevredenheid de basis is voor ieder succesvol bedrijf.

Deze editie ontmoet u de volgende sprekers die u meenemen in hun manier van werken met grote klantenbestanden:

  • Nick Botter, Manager marketing technology van Suitsupply. Nick vertelt hoe Suitsupply leider is geworden in de Nederlandse retailmarkt op het gebied van omnichannel marketing en CRM-strategie.
  • Peter Burggraaff, associate director bij Boston Consulting Group. Peter helpt bedrijven bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen met hulp van de juiste technologie. Hoe kijkt hij aan tegen instore tracking en waar ziet hij kansen? Je hoort het tijdens de paneldiscussie ‘Instore tracking irritant of verrassend?’
  • Koen Bremer, COO van het succesvolle Amsterdamse brillenmerk Ace & Tate. Koen is verantwoordelijk voor de Supply Chain (buying, inventory & logistiek), Retail (uitbreiding en bestaande winkels), Customer Experience operations en de overall company strategy samen met de twee oprichters van Ace & Tate. Ontdek welke voordelen Koen ziet in instore tracking voor meer engagement met zijn klanten.
  • Hans Similon, van NO-ID. Hans ziet het als zijn missie de interactie tussen bedrijven en hun klanten op alle momenten naadloos te laten verlopen, in navolging van zijn succes bij de Belgische telecomprovider Mobile Viking. Hans neemt je mee door de reis die hij bij Mobile Vikings heeft afgelegd en toont hoe de Vikings (klanten) centraal staan bij alle medewerkers van het bedrijf..

Bestel hier uw ticket met €75,- korting, speciaal voor relaties van Beeckestijn Business School. Of meld u aan via de website van Engage met de code EngaBeeckestijn75