Clinic: Het communicatievak anno NU

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

VOL - VOL - VOL - VOL-VOL

Inschrijven voor deze clinic is niet meer mogelijk omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Hou de agenda in de gaten voor een nieuwe clinic over dit onderwerp of meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van nieuwe bijeenkomsten.

Graag nodigen wij u uit voor de clinic Het communicatievak anno NU door Betteke van Ruler en Margot van der Stap op vrijdag 29 mei van 09.30 - 11.30 bij Beeckestijn Business School in Leusden. Deze clinic organiseert Beeckestijn Business School samen met de Adfogroep naar aanleiding van de verschijning van het bookazine Communicatie Nu #2 in april 2015.

Het communicatievak is volop in beweging. Waar moet u als communicatieprofessional allemaal aan voldoen in deze tijd? Hoe kunt u ervoor zorgen dat u meerwaarde levert, dat ze echt iets aan uu hebben? In deze clinic behandelen we samen vragen als:

  • Wat zijn de trends in organisatieontwikkeling?
  • En wat betekent dit voor het communicatievak?
  • Wat zijn de gevolgen van de digitalisering voor het communicatievak?
  • Hoe grijpen organisatie, communicatie en verandering in elkaar?
  • Hoe wordt uw afdeling agile, flexibel en wendbaar?
  • En hoe wordt u accountable?

Over de sprekers

Betteke van Ruler is emeritus hoogleraar corporate communicatie en communicatiemanagement en nu publicist over en voor het communicatievak. Zij schreef recent Reflectieve Communicatie Scrum en samen met Frank Körver Het Strategisch Communicatie Frame. In april kwam de tweede editie van Communicatie NU op de markt, een boek in de vorm van een glossy magazine dat een overzicht biedt van de actuele ontwikkelingen in het communicatievak.

 

Communicatie NU margot van der stapMargot van der Stap is  zelfstandig communicatieprofessional. De afgelopen jaren heeft ze diverse innovatieve social media projecten succesvol geleid in de overheid en het bedrijfsleven. Voor Rijkswaterstaat won ze in 2014 de Galjaard Publieksprijs met het project 'Sociale media, the next level bij Rijkswaterstaat'. Margot prijkt op de cover van Communicatie Nu #2.

 

Uw host deze ochtend is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze inspirerende clinic en kom op vrijdag 29 mei naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9:30 uur tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis

LET OP! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Inschrijven voor deze clinic is niet meer mogelijk omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Hou de agenda in de gaten voor een nieuwe clinic over dit onderwerp of meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van nieuwe bijeenkomsten