Clinic: Het effectieve stappenplan naar Modern Marketing

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Modern Marketing? Buyer persona? Buyer journey? Marketing Automation? Demand Generation? Lead Management? Social Selling? 

Allemaal termen waar we veel over lezen, maar hoe zet ik deze nieuwe concepten van de moderne marketing nu slim en gestructureerd in voor mijn organisatie? Tijdens deze clinic helpen wij u met een stappenplan om tot effectieve campagnes te komen. De clinic wordt verzorgd door Jos Caelers (oprichter en eigenaar van Engagement Factory) en Andre Kuijpers (Senior Marketing Consultant)

De clinic “Het effectieve stappenplan naar Modern Marketing" wordt gehouden op vrijdagochtend 11 november van 09:30 - 11:30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

De clinic gaat u helpen hoe u in uw organisatie de stap kunt maken van goede buyer persona, via buyer journey naar effectieve en meetbare resultaten. We delen middels praktische cases de tips & tricks maar laten ook de valkuilen zien. De clinic biedt u een stappenplan om zo de volgende dag aan de slag te gaan om lead management & content marketing binnen uw organisatie meer gestructureerd en vooral effectief in te zetten. 

Tijdens deze clinic worden onder meer de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat is Modern Marketing?
  • Wat zijn de belangrijke onderdelen van content marketing?
  • Hoe zet ik een goed intern lead management proces op?
  • Wat kan ik doen met Marketing Automation?

Door wie?

Jos Caelers is directeur en oprichter van Engagement Factory, een toonaangevend Modern Marketing agency gespecialiseerd in Marketing Automation, Persona, Buying Journeys, Content Marketing. In 4 jaar tijd is Engagement Factory uitgegroeid tot de grootste partner van Oracle in EMEA. Met een sterke achtergrond in zowel marketing en informatietechnologie is hij vol enthousiasme over de wereld van de moderne marketing. Zijn uitdaging is bedrijven het belang van de effectieve combinatie van digitale marketing, customer relationship management én ondersteunende informatiesystemen te laten realiseren.

Andre Kuijpers is Senior Marketing Consultant bij Engagement Factory. Moderne marketing is zijn passie. Andre heeft 10+ jaar ervaring op het gebied van Direct Marketing & Online Marketing. De laatste jaren heeft hij zich voornamelijk op lead en campagne management in combinatie met marketing automation. Modern Marketing is een veelzijdige discipline die hij erg interessant vind. Hij houdt van de kunst van content marketing en is doel op de zakelijke kant van het goede conversies.

Voor wie?

Deze clinic is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de volgende stap wilt zetten op het gebied van Modern Marketing. Dus bent u marketeer, communicatie specialist, CRM manager, marketing automation manager, of op welke wijze dan ook bezig om via marketing geïnitieerde initiateven met (potentiele) klanten te praten dan is deze clinic zeker interessant voor u. Schrijf u dan nu in. Deze clinic geeft u inzichten waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt.

Aanmelden

Kom op vrijdag 11 november 2016 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 uur tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09:10 uur. Deelname is gratis.