Clinic: Het einde van cold calling: van lijstjes naar digitaal lead management

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

VOL - VOL - VOL - VOL

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor deze clinic omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Hou de agenda in de gaten voor een nieuwe clinic over dit onderwerp.

 

Moderne lead management met behulp van social media en e-mail en met goede afstemming tussen marketing en sales

Op vrijdagmiddag 24 april 2015 geven docenten Laura Nuhaan en Robert Jan Hylkema een clinic over digital lead management bij Beeckestijn Business School.
Het koopproces is voorgoed veranderd door de impact van social, online en mobiel. Meer dan 60% van het aankoopproces wordt doorlopen zonder dat een prospect direct contact zoekt met sales. Dit heeft grote invloed op de wijze van lead management en vraagt om aanpassingen binnen uw marketing en sales. Nu blijft 90% van de marketingcontent onbenut en maar liefst 90 % van de leads wordt nooit een order. Dat kan anders, leer hoe in deze praktische clinic waar ingegaan wordt op de drie verschillende stappen binnen het lead tot klant proces: Demand generation, lead nurturing en  sales-retention en hoe je effectief gebruik kunt maken van social, online, mobile en email binnen de verschillende fasen van het koopproces. Daarnaast ook aandacht voor content marketing, story telling en social selling en praktische voorbeelden uit zowel B2C als B2B.

Deze clinic is ook heel geschikt voor mensen die werkzaam zijn in een B2B-omgeving. Je bent marketingmanager, sales manager, social media manager, of verantwoordelijk voor sales en marketing en en je wilt meer kennis en inzicht in hoe je beter resultaat kunt bereiken door de mogelijkheden van demand generation en social selling.

Over de sprekers

Laura Nuhaan is partner bij The Andeta Group, een consultancy in action firm die zich richt op innovatie in sales en marketing. Andeta helpt organisaties beter in te spelen op de sociale, online en mobiele wereld van klanten. Laura deed met name in Silicon Valley, waar zij tien jaar woonde en werkte, veel ervaring op met het effectief inzetten van Social Media en online tools.

Robert Jan Hylkema is managing partner bij The Andeta Group, een interim en consultancy bedrijf dat innovatie in sales en marketing bij haar klanten teweeg brengt. Robert, staat als Sales en Marketing Management Executive bekend om zijn “out of the box“ denken en handelen en heeft bij onder andere bij Xerox en in 10 jaar Sillicon Valley, zijn kennis over wat daadwerkelijk salesresultaten verbetert verder aangescherpt. 

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op vrijdag 24 april naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.