Clinic: Hoe bouw je een inspirerende merkorganisatie?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic Hoe bouw je een inspirerende merkorganisatie door Joris van Zoelen op vrijdagmiddag 10 juni 2016 van 13.00 - 15.00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Veel organisaties hebben de ambitie om uit te groeien tot een merk met een unieke en gewaardeerde plaats in de markt. Dat vraagt om onderscheidende waarde voor doelgroepen. Maar in een wereld waarin er elke dag meer keuze is en aanbod steeds vaker uitgroeit tot een commodity, is alleen een ijzersterk product of klantgerichte dienstverlening niet meer genoeg. Bovendien willen klanten - of dat nou consumenten of bedrijven zijn - steeds meer weten over de organisatie áchter het aanbod. Zoals Simon Sinek eenvoudig samenvat: "people do business with people".

Het fundament van succesvolle organisaties ligt niet alleen in de snelheid en bekendheid van relevant aanbod, maar ook in het concessieloos bouwen aan de unieke identiteit van het bedrijf of de instelling. Organisaties met een inspirerende identiteit hebben volgers. In de klantenmarkt, de arbeidsmarkt, maar ook de markt voor businesspartners en toeleveranciers. Inspirerende organisaties worden steeds minder afhankelijk van het succes van communicatie, maar kunnen het steeds beter inzetten als vliegwiel voor groei.

Door wie?

Joris van Zoelen, is dynamisch, enthousiast en scherpzinnig. Joris is partner bij Synergie, een strategisch adviesbureau voor corporate brand strategy en helpt nationaal en internationaal middelgrote en grote organisaties bij het ontdekken van de unieke organisatie-identiteit, de verankering daarvan in de organisatie en de vertaling naar marketingstrategie. Joris is tevens voorzitter van het Marketing Executive Center en columnist voor MarketingTeam, MarketingTribune en MarketingOnline. Joris geeft bij Beeckestijn Business School college voor de postdoctorale opleiding Online Communicatie Strategie & Leiderschap.

Waar loopt u mee weg?

Tijdens deze clinic bij Beeckestijn Business School neemt identiteitsstrateeg Joris van Zoelen de deelnemers mee in een interactieve sessie waarin het bouwen van een inspirerende merkorganisatie centraal staat. Wat zijn de inzichten, hoe onderneem je de eerste stappen, wat is de rol van bijvoorbeeld commercie/sales, marketing en communicatie/interactive in het proces. 

Aanmelden

Kom op vrijdag 10 juni 2016 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.