Clinic: Hoe creëer je engaging content?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor een clinic over content marketing op vrijdagochtend 11 april van 9.00 - 11.00 uur bij Beeckestijn Business School.

Content marketing is het omgekeerde van traditionele marketing: de behoeften van de ontvanger zijn het uitgangspunt, van daaruit wordt communicatie (lees: content) toegevoegd die echt waarde toevoegt. Om daarbovenop subtiel en op een relevante manier de afzender te vermelden. Al die waardevolle brokjes content samen vertellen het verhaal van het merk of de organisatie waarmee op lange termijn de doelstellingen (alsnog) worden gerealiseerd. Hoe doe je dat, content marketing? En wat zijn dan de behoeften van die ontvanger waar je rekening mee moet houden?

Waarom krijgt de ene post 1200 likes en de andere 3? Waarom reageren mensen op sommige vragen massaal en op anderen niet? Wat delen mensen graag en wat niet? Kortom, hoe creëer je engaging content? Tijdens deze inspirerende clinic komen veel voorbeelden en cases voorbij zodat u met praktisch toepasbare handvaten naar huis gaat.

De clinic wordt gegeven door Robert Doggers, medeoprichter van Yune, bureau voor content marketing. Content creatie is zijn passie en de rode draad in zijn werk. Vóór Yune was Doggers oprichter/hoofdredacteur van de NL-uitgaansbladen (o.a. NL20) en werkte hij als journalist voor Het Parool & BNR Nieuws Radio. Hij begon zijn carrière bij verschillende reclamebureaus en internetbedrijf Lost Boys. Doggers doceert content marketing bij Beeckestijn Business School en schrijft voor verschillende marketingblogs.

Inschrijven

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met content marketing niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 11 april naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.