Clinic: Hoe laad ik mijn merk digitaal?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Digitaal zet marketing op z’n kop

Beeckestijn Business School geeft samen met docent Ingmar de Lange een clinic op vrijdagmiddag 5 september van 13.00 - 15.00 uur over brand utility en nodigt u van harte uit.
Digitale ondernemingen als Airbnb, Uber en Amazon zijn succes vol met benaderingen die haaks staan op reguliere marketingprincipes. Vandaag gaat marketing simpelweg om functionaliteit: service is de beste vorm van marketing. De rest is bijzaak geworden. Ingmar de Lange toont wat reguliere merken kunnen leren van deze principes. Hij introduceert de brand-utility: een fenomeen dat omarmd is door merken als KLM, Albert Heijn en Eneco. In deze clinic leert u hoe u de brand utility kunt inzetten voor uw merk! Met praktische modellen en handige tips om direct zelf aan de slag te gaan.

De principes van de brand-utility worden vertaald naar sociale media. Een praktisch, overzichtelijk model toont hoe uw merk sociale media kan gebruiken om de klantervaring op een opvallende wijze te verbeteren. Met methodes om de juiste afdelingen te betrekken, roadmaps te maken en kernachtige KPI’s te definiëren.

Over de spreker:

Ingmar de Lange is marketingstrateeg en oprichter van Mountview. Hij helpt merken hun beloftes waar te maken. Hij was managing-partner van BrandBuzz / WPP, hoofd-marketing bij Hyves en is tevens maker van Brikki (’Nijntje 2.0’) en staflid bij de Brand Boardroom. Hij schrijft regelmatig publicaties en geeft vaak lezingen en colleges bij Beeckestjn Business School voor de opleidingen: Online Communicatie & Social PR (post-HBO),Online Communicatie Strategie & Leiderschap (postdoctoraal) en Digital Marketing Strategie & Leiderschap (postdocoraal).

Inschrijven voor de clinic van 5 september:

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met brand utility niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagmiddag 5 september naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.