Clinic: Hoe schrijf je een digital marketingplan?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

VOL - VOL - VOL - VOL-VOL

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor deze clinic omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Hou de agenda in de gaten voor een nieuwe clinic over dit onderwerp of meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van nieuwe bijeenkomsten.

 

Op vrijdagmiddag 22 mei 2015 geeft kerndocent Egbert Jan van Bel een clinic bij Beeckestijn Business School over het schrijven van een digital marketingplan. U bent van harte welkom deze clinic bij te wonen.

Een digital marketingplan is iets anders dan een klassiek marketingplan. Klantgerichtheid staat centraal, veel nadruk ligt op de nieuwe marketingmix en business-modellen. Een digital marketingplan anticipeert op veranderingen in de omgeving. Geen rigide marketingstrategie meer maar een richtlijn met ruimte voor experimenteren en leren. Digitale marketeers zijn moderne ondernemers en managers. Zij staan open voor innovatie en zijn ‘agile’. Daarmee bedoelen we dat u continu op uw hoede bent voor concurrentie, nieuwe tools en veranderend klantgedrag. Een business-model ligt niet voor jaren vast maar is iets wat men met regelmaat dient te onderhouden. Daarnaast bent u niet alleen bezig met het vak marketing vanuit een afdeling maar bent u strategisch bezig met uw organisatie marketing-competent te maken.

Marketing is niet een dingetje vanuit een afdeling, waar de brochure, site en logo worden gemaakt. Digitale marketing gaat verder, want het gaat om het realiseren van een markt- en klantgerichte aanpak. Daarom is deze clinic ook geschikt voor de niet-marketeer, mocht u minder ervaren zijn in marketing dan krijgt u de broodnodige inzage in het marketingvak met de laatste inzichten en modellen. Voor de ervaren marketeer is de clinic een geweldige update waarbij de discussie mag plaatsvinden wat letterlijk old school is en wat er aan marketinginstrumentarium is voor de nieuwe school.

Over de spreker

De clinic wordt verzorgd door Egbert Jan van Bel. Hij is publicist van managementboeken, doceert over marketing en helpt organisatie mee met het ontwikkelen van een marketingcompetentie om het onderste uit de kast te halen in business-modelling.

Aanmelden

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met uw digital marketingplan niet en meld u snel aan voor deze clinic. De clinic wordt gehouden van 13.00 -15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.45 uur. Deelname is gratis.

LET OP! INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Inschrijven voor deze clinic is helaas niet meer mogelijk omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Hou de agenda in de gaten voor een nieuwe clinic over dit onderwerp of meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van nieuwe bijeenkomsten.