Clinic: Hoe schrijf je een social media-plan?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagochtend 15 november om 9.00 uur organiseert Beeckestijn Business School een interessante clinic over het social media-plan. Een absolute must voor iedereen betrokken bij social media & online marketing.

Social media is overal en altijd en wat of hoe moet u er wat mee? Wat is wijsheid? Experimenteren of een degelijke social media strategie en planning opstellen? Hoe ziet een social media plan er eigenlijk uit? Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School en kerndocent) zal samen met u de bouwstenen van een social media strategie en plan behandelen. Hij zal ingaan op social media scorecards, plateauplanningen en business cases. Leer in deze clinic een begin te maken met uw social media strategie en maak kennis met een paar concrete voorbeelden van b2b en b2c organisaties uit de praktijk. 

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met uw social media-plan niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 15 november naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.