Clinic: Hoe word je een Purposeful Leider?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic ‘Hoe word je een Purposeful Leider?' door Carmen Phillips op maandagavond 13 februari 2017 van 19.00 - 21.00 bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Purpose is de nieuwe P in de marketing mix. Simon Sinek’s ‘WHY’ en de kern van zijn overtuiging: ‘People don’t buy what you do, they buy why you do it’. In de purpose economie willen we de leefwereld van mensen een stukje beter maken. Winst is het resultaat, niet het doel, en bedrijven die zaken doen op de juiste manier worden beloond worden met winstgevendheid en groei. Een duidelijk primair doel en ijzersterk bedrijfscultuur zijn het fundament. Om mee te doen als leider moet u scherp voor ogen hebben en houden waar u voor staat. 

In de clinic ‘Hoe wordt je een Purposeful Leider?’ geeft Carmen Phillips haar visie op de actuele trends op het gebied van de purpose economy (betekeniseconomie) en de impact daarvan op leiderschap in de praktijk.

Inhoud van de clinic

  • Evolutie: de purpose economie
  • Challenges op het gebied van talentontwikkeling, vertrouwen, en autonomie
  • Hoe vindt u een eigen ‘why’? Wat is uw purpose, wat zijn uw ambities?
  • Praktische ‘take-aways’ om direct mee te beginnen
  • In de praktijk: een real-life casus 

Voor wie?

Deze clinic is voor iedereen die wil leren van de ‘why’ te denken en ontwikkelen. Bijzonder interessant voor senior managers, (aankomende) leidinggevenden en marketing managers. Voor iedereen die gelooft dat het tijd is voor een nieuw leiderschapsstijl in een betekeniseconomie.

Door wie?

Carmen Phillips MBA is Britse van oorsprong, en 15+ jaar actief vanuit een passie voor leiderschap als business coach en change manager. Carmen is eigenaar van On Purpose Management, en richt zich op leiderschap-vraagstukken op het gebied van purpose, klantbeleving, performance en persoonlijke ontwikkeling. 

Aanmelden

Kom op maandag 13 februari 2017 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 19:00 uur tot 21:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 18:40 uur. Deelname is gratis.