Clinic: Hoe ziet de communicatieprofessional van de toekomst er uit?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Bent u als communicatieprofessional klaar voor de toekomst?

Graag nodigen wij u uit voor een clinic over de toekomst van de communicatieprofessional op maandagavond 24 maartvan 19.00 - 21.00 uur. Graag kijken we met u als communicatieprofessional vooruit om te kijken naar de veranderingen in het communicatievakgebied. In het online en social media landschap verandert er veel. Het vraagt van de communicatieprofessional een veranderende manier van communiceren. Maar wat betekent dat nu voor u als communicatieprofessional? En hoe verandert de manier van werken hierdoor? Welke competenties, kennis en vaardigheden moet u als communicatieprofessional in huis hebben om grip te houden op het communicatieproces? In hoeverre voldoet uw profiel aan het profiel van de toekomst?

Egbert Jan van Bel van Beeckestijn Business School geeft een korte introductie op de ontwikkelingen die plaats vinden in het communicatievakgebied. Marieke van Os van USG Marketing, communication & sales zet graag de belangrijkste trends voor 2014 voor u op een rijtje. Gezamenlijk proberen we tot het profiel van de communicatieprofessional van de toekomst te komen. Stof tot nadenken dus.

Waarom interessant voor u?

De clinic biedt inzicht in welke ontwikkelingen die plaats vinden in het communicatievakgebied en biedt inzicht in wat dit betekent voor u als communicatieprofessional.

Voor wie?

Deze clinic is bedoeld voor studenten, alumni van Beeckestijn Business School en geïnteresseerde communicatieprofessionals. En natuurlijk voor iedereen die met ons in gesprek wil gaan over de communicatieprofessional van de toekomst.

Programma

18.45 uur Ontvangst

19.00 uur Welkomstwoord door Egbert Jan van Bel

19.15 uur
De belangrijkste trends voor het profiel van de communicatieprofessional van de toekomst door Marieke van Os van USG Marketing, Communication & Sales

19.45 – 20.00 uur Pauze

20.00 uur
Opstellen van het toekomstige profiel van de communicatieprofessional;
W
at kenmerkt een goede communicatieprofessional? Welke competenties, kennis en vaardigheden heeft de communicatieprofessional nodig? Gezamenlijk maken we een profiel van de communicatieprofessional van de toekomst.

21.00 uur Afsluiting & borrel 

Mis deze unieke gelegenheid niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op maandagavond 24 maart naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 18.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen.