Clinic: Hoe ziet de communicatieprofessional van de toekomst er uit?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Bent u als communicatieprofessional klaar voor de toekomst?

Wij nodigen u van harte uit voor een clinic over de toekomst van de communicatieprofessional op vrijdagmiddag 13 juni van 13.00 - 15.00 uur. Graag kijken we met u als communicatieprofessional vooruit om te kijken naar de veranderingen in het communicatievakgebied. In het online en social media landschap verandert er veel. Het vraagt van de communicatieprofessional een veranderende manier van communiceren. Maar wat betekent dat nu voor u als communicatieprofessional? En hoe verandert de manier van werken hierdoor? Welke competenties, kennis en vaardigheden moet u als communicatieprofessional in huis hebben om grip te houden op het communicatieproces? In hoeverre voldoet uw profiel aan het profiel van de toekomst?

Egbert Jan van Bel van Beeckestijn Business School geeft een korte introductie op de ontwikkelingen die plaats vinden in het communicatievakgebied. Marieke van Os van USG Marketing, communication & sales zet graag de belangrijkste trends voor 2014 voor u op een rijtje. Gezamenlijk proberen we tot het profiel van de communicatieprofessional van de toekomst te komen. Stof tot nadenken dus.

Waarom interessant voor u?

De clinic biedt inzicht in welke ontwikkelingen die plaats vinden in het communicatievakgebied en biedt inzicht in wat dit betekent voor u als communicatieprofessional.

Voor wie?

Deze clinic is bedoeld voor studenten, alumni van Beeckestijn Business School en geïnteresseerde communicatieprofessionals. En natuurlijk voor iedereen die met ons in gesprek wil gaan over de communicatieprofessional van de toekomst.

Programma

12.45 uur Ontvangst
13.00 uur Welkomstwoord door Egbert Jan van Bel
13.15 uur De belangrijkste trends voor het profiel van de communicatieprofessional van de toekomst door Marieke van Os van USG Marketing, Communication & Sales
13.45 uur  Pauze
14.00 uur

Opstellen van het toekomstige profiel van de communicatieprofessional;
Wat kenmerkt een goede communicatieprofessional? Welke competenties, kennis en vaardigheden heeft de communicatieprofessional nodig? Gezamenlijk maken we een profiel van de communicatieprofessional van de toekomst.

15.00 uur Afsluiting & borrel

Inschrijven

Mis deze unieke gelegenheid niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagmiddag 13 juni naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

*Let op: sinds 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A te Leusden.